Tuin Ontwerp

Samen met u maken wij een bij uw situatie passend tuinontwerp voor een goed gebruik van uw buitenruimte. Uw persoonlijke wensen, de omgeving en de architectuur van het huis zijn een inspiratie voor het ontwerp. Tino Nagel Hovenierswerk werkt samen met Ontwerpbureau Hoogendoorn met enthousiasme en liefde voor groen, materiaal en beplanting een tuin waar u heerlijk van kunt genieten.

 Werkwijze

  • Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit orienterende gesprek komen uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin aan bod. Daarnaast is het van belang te weten wat uw financiele mogelijkheden zijn.
  • Op basis van dit gesprek ontvangt u een offerte van het aanleggen van de tuin en een schetstontwerp van de tuin. Als u de tuin laat aanleggen door Tino Nagel Hovenierswerk, is het tuinontwerp geheel¬†gratis!
  • Mocht u besluiten met een andere hovenier in zee te gaan, dan rekenen wij voor het maken van het schetsontwerp een bedrag van 100 euro.
  • Wanneer u met de offerte akkoord bent gegaan, kunt u nog eenmaal het ontwerp wijzigen en ontvangt u een definitief ontwerp van de tuin, wat bestaat uit een ontwerptekening met maten, materialen en beplanting.
  • Tino Nagel Hovenierswerk gaat met behulp van dit ontwerp uw droomtuin realiseren.

Achtertuin fam Nagel Wimtuintekening Achtertuin fam Nagel
Achtertuin fam Soet AchtertuinArnoutSoetherzieneversie Achtertuin fam Soet
Voortuin fam. Soet VoortuinArnoutSoetherzieneversie Voortuin fam. Soet
2 Achtertuin 27 november 15-12-2013
Voortuin familie Vet 2 Voortuin Bodegraven 13-10-2013 Voortuin familie Vet
Achtertuin familie Vet 2 Achtertuin 27 november 15-12-2013 Achtertuin familie Vet
2 Voortuin Bodegraven 13-10-2013